BESTUUR

Het bestuur stelt zich voor

Age FennemaVoorzitter
Ik ben Age Fennema, geboren onder de rook van Rotterdam, en via studies in
Wageningen en Velp ben ik samen met Annelies in Zutphen beland. Hier
wonen we al weer 20 jaar. Wij mochten twee kinderen ontvangen. Ik ben erg
geboeid door natuur, landbouw, geschiedenis en mensen en kan al die
interesses kwijt in mijn beroep als rentmeester. Wij kerken al jaren in het
Lichtpunt in Zutphen.
Ik vind het een uitdaging om mijn geloof in de schepper vorm te geven in het
dagelijks leven en als Christen je plek in te nemen in de samenleving. De
ChristenUnie biedt de kans om onze stem in de stad te laten horen en daar zet ik mij graag voor in.
Aandacht voor wat kwetsbaar is, voor wat mooi is en kansen bieden voor stad en inwoners. Ik schreef mee aan het eerste verkiezingsprogramma van de CU in Zutphen en was de eerste vijf jaar forumlid voor de partij. Sinds 2010 heb ik me op de achtergrond nog op onregelmatige basis ingezet voor departij.

Op dit moment heb ik weer de mogelijkheid meer tijd hierin te investeren en ik zet mij dan ook graag in voor het bestuur.

Age Fennema

PeterANoppers – Secretaris

Mijn naam is Peter Noppers, ik ben een geboren en getogen Zutphenees. Ik ben getrouwd met Tirza en wij hebben een dochter. Wij zijn lid van de Gereformeerde kerk vrijgemaakt (het Lichtpunt). In Barneveld werk ik als Sales specialist bij Schaeffler Nederland B.V., dit is een Duits multinational die de grootste producent van lagers in de wereld is. Zutphen is een mooie oude historisch stad, dat niet aan de snelweg ligt. Dit heeft zo zijn voordelen. Vooral in de oude binnenstad mag ik graag komen. In de beginperiode van de ChristenUnie in Zutphen heb ik een aantal jaren in het bestuur gezeten, ook als fractiemedewerker mocht ik een aantal jaren meedenken en meewerken. Dat is al een tijdje geleden, maar het is er nu weer tijd voor. Ik vind het belangrijk dat wij als christenen van ons laten horen!

Peter Noppers

Richard Klein Bennink – Penningmeester

Mijn naam is Richard Klein Bennink, 57 jaar. Ik ben geboren in Ede en sinds 1991 woon ik in Zutphen. Ik ben lid van de Evangelische Gemeente in Zutphen. Ik ben werkzaam als logistiek medewerker bij een medisch distributie centrum in Apeldoorn. Daarnaast doe ik 1 dag per week vrijwilligerswerk bij Kasteel Middachten als archief beheerder. Mijn grote passie is wandelen, veel paden en de vierdaagse loop iken   ook verzamel ik alles op dit gebied. Na het samenvoegen van Warnsveld en Zutphen tot één gemeenten, ben ik van 2004 tot december 2021 als fractie ondersteuner werkzaam geweest voor de gemeenteraad van Zutphen. Eerder was ik bestuurslid van de RPF en daarna van de CU Zutphen.

Richard Klein Bennink

Ruud Brinkman – Bestuurslid

Ik ben Ruud Brinkman en 33 jaar oud. Samen met mijn vrouw Monique wonen we sinds afgelopen december in het mooie Laren (GLD). Samen hebben we twee prachtige kinderen. Nore is 2 jaar en Guus is 10 maanden. Voordat wij in Laren gingen wonen hebben wij een aantal jaren in Zutphen gewoond. Vandaar de betrokkenheid bij de lokale Zutphense politiek. Ik ben opgegroeid in het Twentse dorp Enter. Wij kerken nog altijd in Enter bij de Gereformeerde kerk (PKN). Ik ben dol op reizen en  momenteel werk ik als basisschooldirecteur in Beekbergen. Een fijne dorpsschool waar ik mijn passie voor onderwijs kwijt kan.

Ruud Brinkman